top of page

O NAMA

Dobrodošli u čarobni svijet Panda Kids – brenda posvećenog bebama i djeci. Naša misija je unijeti nježnost i radost u dječije oblačenje, istovremeno pružajući najvišu kvalitetu materijala i dizajna.

U Panda Kids koleckiji ćete pronaći predivne printove i omiljene likove iz bajki i crtanih filmova, koji potiču kreativnost kod djece. Vjerujemo da djeca trebaju biti djeca u svakom smislu, čak i kada se radi o modi. Zato je svaki komad naše odjeće pažljivo dizajniran kako bi odžavao živopisnost dječijeg svijeta, s raznobojim detaljima i igrom boja.

Naša predanost kvaliteti je nepokolevljiva. Pomno biramo materijale, s posebnim naglaskom na visokokvalitetni pamuk, kako bismo osigurali udobnost i sigurnost za vašu djecu. Razumijemo da su bebe i djeca posebno osjetljivi, stoga je svaki šav i detalj pažljivo osmišljen kako bi omogućio neometano kretanje i igru.

U Panda Kids kolekciji možete pronaći odjevne komade za različite prigode. Bilo da tražite prekrasne svečane haljine i odijela za najposebnije trenutke, ili cool outfite za svakodnevne avature, mi smo ovdje da udovoljimo svim vašim potrebama. Naš cilj je da naši kompleti budu u službi svakog djeteta, prateći ih u svim malim i velikim avanturama dok istražuju svijet kroz igru.

Mi ne težimo biti isti kao ostali. Naša kreativnost i inovativnost nam pomažu stvoriti jedinstvene komade odjeće koje će istaknuti vaše dijete među ostalima. Osluškujemo potrebe i želje djece i roditelja, jer vaše mišljenje nam je izrazito važno. Svakim korakom, želimo stvoriti brend koji će uljepšati djetiljstvo vašeg djeteta i stvoriti najdivnije uspomene.

Odjeća Panda Kids je namijenjena djeci od 0 – 12  godina, a također imamo i matching outfite za roditelje, odnosno od veličine S do XL. Tako cijela obitelj može izraziti svoj jedinstveni stil i pokazati povezanost kroz odjeću.

Hvala vam što ste dio našeg čarobnog putovanja. Nadamo se da će vam Panda Kids postati omiljeni izbor za odjeću vaše djece i da ćemo zajedno stvoriti nezaboravne trenutke. Vaša podrška je naša snaga, i idemo korak po korak kako bismo stvoriti svijet dječije mode koji je poseban, zabavan i bezvremenski.

bottom of page